Ληστείες και κλοπές το βράδυ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ληστείες, κλοπές, μια αρπαγή αλλοδαπής και μια ένοπλη επίθεση σε βάρος οδηγού φορτηγού περιελάμβανε μεταξύ άλλων το αστυνομικό δελτίο της νύχτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα στη 01.17 στην οδό Γρεβενών 20 στα Πετράλωνα δυο άγνωστα άτομα με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από οδηγό αυτοκινήτου, μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα. Επίσης στις 03.57 στη συμβολή των οδών Τεμπών και Μιλήτου στο Περιστέρι άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα έκλεισε το δρόμο σε οδηγό ταξί και ακολούθως, μία γυναίκα, συνεργός του δράστη, η οποία επέβαινε ως πελάτισσα στο όχημα, με την απειλή όπλου αφαίρεσε από τον ταξιτζ ή 560 ευρώ. Στη συνέχεια η γυναίκα επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή με τον συνεργό της. Ακόμη στις 4.36 στα Ανω Λιόσια στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 300, πέντε άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα παρασκευής εδεσμάτων και αφού κτύπησαν τον ιδιοκτήτη άρπαξαν διάφορα παρασκευάσματα…

Επιπροσθέτως στις 05.05 στη Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο Χαϊδάρι δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν 3 φορές προς φορτηγό με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον οδηγό του στο πόδι. Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στις 05.02 στο Πόρτο Ράφτη, στην διασταύρωση της οδού Ελ. Βενιζέλου με την λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, άγνωστοι διέρρηξαν το σουπερ-μάρκετ με την επωνυμία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ», μπήκαν στον ισόγειο και παραβίασαν τα μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων (ΑΤΜ) της Εμπορικής Τράπεζας και της Eurobank αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό. Ακολούθως άρπαξαν από χρηματοκιβώτιο και τις ταμειακές μηχανές, 30.000 ευρώ περίπου.

Εν τω μεταξύ μια περίεργη υπόθεση αρπαγής απασχολεί τους αστυνομικούς. Στις 02.11 τα ξημερώματα στην Καλλιθέα στην διασταύρωση της λεωφόρου Συγγρού με την οδό Λάμπρου Κατσώνη άγνωστος που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικός ζήτησε από αλλοδαπή να μπει στο όχημά του και αφού την περιέφερε σε διάφορους οδούς, την εγκατέλειψε χωρίς να κάνει κάτι σε βάρος της.

Στη Θεσσαλονίκη μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα στη περιοχή Νέα Μηχανιώνα δυο άγνωστοι εισήλθαν σε «INTERNET – CAFE» και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη 100 ευρώ. Επίσης στις 03.19 στην πλατεία Φιλύρου άγνωστοι με γερανοφόρο όχημα που είχαν αφαιρέσει χθες το πρωί από την ίδια περιοχή, έσπασαν την τζαμαρία εισόδου του «ΚΑΠΗ» Φιλύρου, διέρρηξαν το Α.Τ.Μ. της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο βρισκόταν εντός και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα και αναζητούνται.

Το Βήμα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο